1 Haziran 2009 Pazartesi

Cinselliğin Tadına Varın

Gelelim mutlu bir cinsel ilişki nasıl olura. Partnerinizle cinsel ilişkiye girmeden önce kafanızdaki tüm sıkıntı, dert, mutsuzluğa sebebiyet verici herşeyi unutmalısınız. Gayet rahat olmalısınız eğer siz rahat olup eşinize bunu hissettirirseniz o da en az sizin kadar rahat olacaktır.
-Cinsel ilişki öncesi bi önsevişme her zaman gereklidir. Ön sevişmeyi tatlı konuşmalar belki bir bardak şarap belki de müzik tetikler. Bunlar her iki şahısında enerjisini arttırmaya yönelik eylemlerdir.
-Yemek yedikten sonra sevişmek uygun değildir. Vücut enerjisini sadece cinsellikte kullanmalısınız. Tok mideyle cinsel ilişki spermin azalmasına ve -hazımsızlığı mümkün kılar. Sevişmeden önce soğuk birşeyler içmekten kaçının. Eğer cinsel ilişkiden önce soğuk bir içeçek alırsanız vücut bu soğukluğu ısıtmak için cinsel enerjiyi de harcar.
-Psikolojik veya fiziksel bir yorgunluk içerisindeyken ilişkiden kaçının. Harcanan enerji vücutta dengesizliğe sebep olabilir.
-Aşırı sıcak veya soğuk ortamlarda sevişmekten kaçının.
-Cinselliği teşvik edici ilaç vs. benzeri ürünler kullanmayın. Bunlar sağlığınızı bozabilir.
-Vajinaya çok yüklenmeyin naif davranın. Sadistlik her ne kadar gerekli olsada fazlası zarardır.
-En iyi sevişme mevsimi bahardır.Spermin en fazla olduğu dönemdir.
-Partnerinizi bir masturbasyon aracı olarak görmekten kaçının. Cinsel ilişki sırasında dünyadan bağları koparın, kesinlikle eşiniz ve mutluluğunuz harici hiç birşey düşünmeyin.
-Sürekli aynı pozisyonda ilişkiye girmekten kaçının, cinsel ilişkide monotonluk iyi değildir. Sürekli pozisyon değiştirin. Partneriniz üzerinde değişik fanteziler üretin. Bu cinsel ilişkiye ayrı bir heyecan ve sizlere de ap ayrı bir haz katar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder